• itulau_fanua

CHINA NBR & Polyurethane ORINGS FACTORY MAI NINGBO BODI SEALS CO.,LTD

CHINA NBR & Polyurethane ORINGS FACTORY MAI NINGBO BODI SEALS CO.,LTD

E ui o le nitrile butadiene rubber (NBR) sa avea ma mea iloga fa'amaufa'ailoga uila afi mo le tele o tausaga, o le alualu i luma i le fa'amaufa'ailoga polyurethane, fa'agaioiina ma le mamanu ua vave ona tafiesea le tulaga o le NBR i le alamanuia.E foliga mai o mea sili ona aoga e aofia ai le faʻaogaina o le ofuina, fetaui lelei o le suavai, tetee atu i le ozone, malosi faʻainisinia, ma le mafai ona tausia uma nei meatotino i le maualalo o le vevela.
O le Polyurethane ua avea ma mea lelei mo le faʻamauina o faʻamaufaʻailoga autu / generators, faʻaumiumi ma feʻaveaʻi.Ae ui i lea, na o le suia o mea i totonu o se fausaga o loʻo iai e masani ona le lava.E tatau ona mamanuina faʻamaufaʻailoga ma le polyurethane i le mafaufau.
O se tasi o auala e iloilo ai le ofuina o le polyurethanes e ala i se suʻega faʻataʻitaʻiga faʻataʻavalevale pei ole ASTM D5963.O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina e iloilo ai le paʻu, ae faʻaoga foi i le polyurethane, aemaise lava pe a faʻatusatusa fua o laʻei.O loʻo i lalo tau faʻamaufaʻailoga mo mea eseese na faʻataʻitaʻiina e System Seals i Cleveland.Manatua o le NBR ma le HNBR o loʻo i ai le ARI e tusa ma le 1.5, aʻo polyurethanes e iai le ARI o le 4 i le 8. O se faʻaleleia atili lea e oʻo atu i le ono taimi.
O le Polyurethane e fa'atumauina lona tau ARI i le aluga o taimi ma pe a uma ona fa'aalia i vai eseese, aemaise lava suau'u fa'avae.O se tasi o auala e iloa ai lenei mea o le fa'aofuina lea o le ASTM D5963 fa'ata'ita'iga i vai i le 100°C mo le 90 aso (80°C mo vai-vai) ma toe fai le su'ega i aso uma e 30.O lo'o i lalo i'uga masani, ae o fa'amaoniga e fautuaina mo vai ta'itasi.
Ata 3. Fa'amauina ole ARI ile NBR ma le polyurethane-resistant hydrolysis pe a uma le matua ile suau'u minerale fa'amama ile 100°C.
E ui lava o faʻamatalaga faʻamaonia o loʻo faʻaalia le fetaui ma sua ua maeʻa, faʻavaveina o suʻega tuai (poʻo tausaga o le tautua) e tatau ona iloa ai le faʻatinoga umi ma le mautu o mea e faʻaalia i vai patino.Su'ega Fa'ailoga Fa'atonu mo le fetaui lelei o le vai mo le 90 aso nai lo le su'ega masani 168 itula ona e iloa pea e le System Seals suiga tetele i meafaitino autu pe a uma le 168 itula o le fa'aalia o le vai.
O le polyurethane faʻapitoa e faʻaalia le faʻaleleia atili o le vai faʻatusatusa i le NBR i lubricants sili ona taatele i le alamanuia malosi o le matagi.Lalo o se laulau fetaui mo nei lubricants lauiloa.
O le NBR ua lauiloa e a'afia i le ozonolysis, o le taimi lea e motusia ai e molela'au osone le fusi o vaila'au i le NBR e le'i tumu.O le ta'e o le osone e taatele pe a o'o i le pa'u nitrile butadiene (NBR) e o'o lava i sina suiga itiiti.O se tasi o vaifofo o le tui lea o le solo i totonu o le NBR, ma fausia ai se pa puipui o le osone e puipuia ai le NBR.O le mea e leaga ai, e le suia e le ga'o le fusi fa'ama'i o le NBR.Afai e aafia le NBR i tulaga tau si'osi'omaga e aveese ai le ga'o, e ono toe fa'aleagaina.O nisi polyurethanes fa'apitoa o lo'o fa'aogaina i fa'amaufa'ailoga malosi o le matagi e masani lava ona tete'e i le osone.
O le faʻaogaina o le faʻamalosi, malosi ma le faʻalauteleina o le polyurethane e lua i le tolu taimi maualuga atu nai lo le tele o le NBR.O le iʻuga, o faʻamaufaʻailoga polyurethane e mafai ona faʻafeiloaʻi le tele o faʻalavelave faʻainisinia ma faʻafefe maualuga atu masini.
O se NBR masani o loʻo i ai le faʻaogaina o le 10-15 MPa ma le malosi o le 20 MPa.Ole tele ole polyurethanes o lo'o i ai le fa'aogaina ole 45-60 MPa ma le malosi fa'amalosi ole 50-60 MPa.O lona uiga o le meafaitino e itiiti le faigata nai lo le NBR, o lona uiga e sili atu le faʻatumauina o foliga ma sili atu le tetee atu i avega mamafa.
I totonu ole matagi, o le maualuga o le vevela e masani lava e le o se faʻafitauli.Peita'i, e fa'atatau i le nofoaga ma le maualuga, o le maualalo o le vevela o le -40°C e le masani ai.Standard NBR o loʻo i ai le laʻititi o le vevela faʻaogaina o le -20°C, ma o suʻesuʻega faʻainisinia malosi ua faʻaalia ai le tele o polyurethanes malosi ole matagi e le afaina i le vevela e oʻo i le -40°C.
O le Polyurethane o se filifiliga masani mo faʻamaufaʻailoga malosi o le matagi ona o le maualuga o mea faʻainisinia, sili atu le teteʻe o le osone, faʻaitiitia le laʻei ma le maualalo o le vevela.Lalo o aiga e lua o talosaga e fetaui lelei le polyurethane.O le ata i le agavale o loʻo faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiina o le faʻaleagaina ma faʻafesoʻotaʻi uiga o se faʻamaufaʻailoga polyurethane.O le ata i le itu taumatau o loʻo faʻaalia ai le System Seals swirl seal, o se faʻamaufaʻailoga autu o loʻo faʻaauau pea ona pamu le lubricant i totonu o le faatanoa a o taamilo le uila.
Afai e te manaʻo e saofagā i Windpower, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou: https://www.bdseals.com poʻo www.bodiseals.com.NINGBO BODI SEALS CO., LTD e gaosia ituaiga uma o fa'amaufa'ailoga pa'u maualuga maualuga,orings ,Gaskets .



Taimi meli: Tes-24-2023