• itulau_fanua

O le tuputupu a'e o Pa'u ma Alamanuia Pa'u e fa'aosofia ai le maketi mo vaila'au fa'avavevave

O le tuputupu a'e o Pa'u ma Alamanuia Pa'u e fa'aosofia ai le maketi mo vaila'au fa'avavevave

Vulcanization accelerators o ni fa'aopoopoga taua i le gaosiga o pa'u.Latou te faʻaleleia le faʻagasologa o le vulcanization e ala i le faʻaliliuina o paʻu paʻu i mea tumau ma faʻamaʻi.O nei fa'avavevave fa'afaigofieina feso'ota'iga lelei o polymers, fa'aleleia atili le malosi, elasticity ma le fa'atinoga atoa o le pa'u i fa'aoga e amata mai i pa'u i mea tau alamanuia.
Future Market Insights (FMI) o loʻo valoia o le a tupu aʻe le maketi faʻavavevaveina vulcanization 3.8% i lea tausaga ma lea tausaga i le 2022 ma oʻo atu i le $1,708.1 miliona i le faaiuga o le 2022. O pisinisi i le lalolagi e faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 4.3% i le va o le 2022 ma le 2029. .
O le lipoti lata mai o suʻesuʻega maketi faʻavavevave faʻasalalau faʻasalalau e Future Market Insights (FMI) tuʻufaʻatasia auʻiliʻiliga o pisinisi i le lalolagi mai le 2014 i le 2021 ma le iloiloga o avanoa maketi mo le vaitau o faʻataʻitaʻiga 2022 i le 2029. vaitaimi vavalo.E tusa ai ma le iloiloga o maketi o loʻo tuʻuina atu i totonu o le lipoti, o le maketi faʻavavevave faʻavavevave a le lalolagi e faʻamoemoe e tupu tele ona o le faʻatupulaia o manaʻoga mai pisinisi paʻu.
O le maketi faʻavavevave faʻavavevave a le lalolagi e faʻatatau i le US $ 1.4 piliona i le 2021 ma o loʻo fuafua e tupu i le CAGR o le 4.3% i le vaitau o faʻataʻitaʻiga mai le 2022 i le 2029.
E le gata i pa'u, o le pa'u e fa'aaogaina i isi vaega ta'avale e pei o lau mata tioata, fa'amau afi, fa'amaufa'ailoga, fa'agaau, ma fusipa'u.O le faʻateleina o le gaosiga o taavale o le a faʻateleina ai le tulaga o le gaosiga o vaega paʻu taʻavale.O le mea lea, ua faʻateleina le aofaʻi o le vulcanization accelerator.
E masani ona fa'aogaina le pa'u i mea tau alamanuia e pei o pa'u pa'u, pa'u pa'u, fala pa'u, pa'u pa'u, ta'avale pa'u ma fala pa'u i oloa eseese.E ese mai i lenei mea, o loʻo i ai foi i le paʻu se aoga taua i le gaosiga o mea faʻafomaʻi e pei o condom, totigilima taotoga, taofi, paipa, mea faʻafefete poʻo mea lagolago, ato manava, faʻapipiʻi, prostheses ma catheters, ma isi. o le pa'u o lo'o fa'amoemoeina ile vaega o foma'i ma alamanuia o le a fa'atupula'ia ai le mana'oga mo fa'avavevave vulcanization i nei alamanuia.
     
O Iapani ma Saina o nisi ia o atunuʻu sili ona gaosia paʻu.O Saina ua ta'ua o se atunu'u ta'uta'ua gaosi pa'u.O le iai o kamupani e pei o le Yokohama Rubber Company ma le Bridgestone Company na avea ai Iapani ma atunuu tele e gaosi ai paʻu.E le gata i lea, faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o pisinisi a Saina, ua faʻateleina le gaosiga o paʻu i tausaga talu ai nei.Peita'i, o le fesuisuia'i o tau o mea mata'utia ona o le taua o fefa'ataua'iga ma le ova o meafaitino o lo'o afaina ai le au gaosi oloa i totonu o le atunu'u.
E le gata i lea, o tulafono faatonutonu faʻatau atu paʻu i Europa ma le US e faʻamoemoeina e faʻatupu ai ni luʻitau faaopoopo mo tagata gaosi paʻu.Ae ui i lea, o Asia i Sasaʻe o loʻo faʻamoemoe e avea ma maketi taua mo faʻavavevave faʻamaʻi ona o le faʻatupulaia o le faʻatau atu o taʻavale ma loli ma faʻateleina le manaʻoga mo sui paʻu.
Ole tuputupu aʻe o le faitau aofaʻi, faʻatupulaia o tulaga ola ma le faʻateleina o le gaosiga o taavale eletise o le a faʻateleina ai le manaʻoga mo paʻu i Asia i Sasaʻe, lea o le a aʻafia ai le tuputupu aʻe o le maketi faʻavavevave.E le gata i lea, o le faʻatupulaia o le taulaʻi i luga o oloa faʻafomaʻi ma fale gaosi oloa e faʻamoemoe e faʻaosoina ai manaʻoga mo faʻavavevave faʻamalosi i le itulagi.

E tusa ai ma suʻesuʻega a le FMI, o le maketi faʻavavevave faʻavavevave a le lalolagi o loʻo tuʻufaʻatasia lelei, faʻatasi ai ma taʻaloga a le lalolagi ma faʻaitulagi o loʻo faia se sao taua.Ole lipoti ole Global Vulcanization Accelerators Market o loʻo faʻaalia ai le tele o tagata taʻalo faʻapisinisi i le maketi o le lalolagi.O tagata taʻalo autu i le maketi o, faatasi ai ma isi, LANXESS AG, Arkema, Eastman Chemical Company, Sumitomo Chemical Company, NOCIL Ltd. ma Kumho Petrochemical.
O le faʻagesegese o pisinisi taʻavale i nai masina talu ai ua suia ai, e tusa ai ma suʻesuʻega a le FMI.Ae ui i lea, o fuafuaga a le malo, faʻaitiitia o lafoga ma fesoasoani o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le tuputupu aʻe i totonu o pisinisi taʻavale, lea o le a faʻateleina ai le maketi faʻavavevave.E le gata i lea, o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo paʻu vulcanized i paʻu ma faʻafomaʻi talosaga e faʻamoemoe e taʻitaʻia ai le faʻateleina o le manaʻoga mo faʻavavevave faʻamalosi.
Future Market Insights Inc. (se fa'alapotopotoga su'esu'e maketi fa'amaonia a le ESOMAR, o se sui o le Greater New York Chamber of Commerce) o lo'o tu'uina atu fa'amatalaga i mea fa'atonutonu e fa'aosoina ai mana'oga maketi.O lo'o fa'aalia avanoa tuputupu a'e mo vaega eseese e fa'atatau i fa'apogai, fa'aoga, auala ma fa'au'uga fa'aoga ile isi 10 tausaga.
pe a e mana'omiaO-mama,fa'amaufa'ailoga suauu,Fa'amau Fa'amau,

fa'amolemole asiasi i la matou upega tafa'ilagi: www.bodiseals.com



Taimi meli: Aukuso-17-2023