• itulau_fanua

Tulaga lelei ma le faʻaogaina o RUBBER O-RIGA MA PTFE COATED

Tulaga lelei ma le faʻaogaina o RUBBER O-RIGA MA PTFE COATED

PTFE fa'apipi'i O-Rings Talosaga

Aegis, Aflas, Butyl, Fluoro silicone, Hypalon poʻo soʻo se mea faʻapipiʻi e ono manaʻomia e lau talosaga patino.Coated ma Encapsulated O-Rings o se isi filifiliga foi:

· Faʻapipiʻiina pe faʻapipiʻiina - O-Rings faʻapipiʻiina o loʻo ufiufi PTFE, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o loʻo pipii i le O-Ring (masani Silicone poʻoEpdm Silicone O Mama,O-mama Hnbr,Viton Rubber o Mama).

O-Rings fa'apipi'iina o se O-Ring (e masani lava Silicone po'o Viton) e ufiufi i se paipa PTFE.

PTFE faʻapipiʻi o O-Rings o se faʻapipiʻi maualalo-fesoʻotaʻi lelei lea o le fetuutuunai faʻagaioiga o se iloiloga tele.

O le O-Ring faʻapipiʻiina e amio e pei o se sua viscous maualuga, soʻo se mamafa i luga o le faʻamaufaʻailoga e faʻasalalau i itu uma.

Coated O-Rings e maua i le tele o lanu eseese.

· Fa'aputuga fa'apitoa o meafaitino - Afai e iai sau mana'oga mo se fa'aputuga fa'apitoa e le o le tulaga masani o pisinisi,

· FDA mea'ai vasega mea'ai, igoa mai fafo, USP, KTW, DVGW, BAM, WRAS (WRC), NSF, ei ai le poto masani i le ausia o ou manaʻoga i tulaga uma o alamanuia.

O le faʻapipiʻiina o luga e mafai ona faia le eseesega i le va o se masini lamolemole ma faʻaleleia soo.

O le fa'aleagaina o le O-Rings e mafai ona taofia ai masini ma o lona uiga o le leiloa o le gaosiga ma fa'aitiitia tupe maua.

Faʻateleina le ola o vaega taua e ala i le faʻapipiʻiina o le ufiufi o luga ... o se fofo faigofie i le mea e mafai ona avea ma faʻafitauli faigata tele.

O-Ring surface coatings o lo'o maua i le tele o lanu eseese ma le Pogisa Blue e sili ona taatele.

PTFE coating o-mama o se o-mama lea e ufiufi i se PTFE ufiufi i luga o se mea masaniO-Rings Silicone Rubber Tete'e vevelae faʻaleleia ai le faʻamaufaʻailogaina o le elastomer e ala i le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le faʻaogaina o luga.

Rubber Elastomer: NBR, FKM, Silicone paʻu MVQ,PDM, hydrogenated nitrile paʻu HNBR, neoprene CR, ma isi.

Ufiufi: PTFE, FEP, PFA, ETFE

Lanu: uliuli, lanumoana, efuefu, lanu viole, piniki, mumu, moli, samasama, enaena, lanumeamata, manino ma isi. E mafai ona mulimulitaia e pei o le Panton card.

Talosaga:

Fa'aaogaina i totonu o le fa'apotopotoga fa'apitoa fa'apitoa, e ala i le aloese mai le fa'aopoopoina o ga'o, o mea e leai se suau'u ma mea e fa'amama ai le tagata lava ia na fa'aleleia atili ai le lelei o le fa'apotopotoga;

O le lanu faʻapipiʻi e mafai ona avea o se faʻailoga e aloese ai mai le leiloa o mea faʻafefiloi.

E masani ona fa'aaogaina i fa'atonuga ma le maualalo-saosaoa malaga pupuu talosaga.


Taimi meli: Iul-14-2023